Velkommen til mine farverige pop art malerier

Skriv gerne kommentarer, og lad mig høre hvad du synes om mine malerier;-)

Original popart maleri af johnny cash med fuckfinger med løbende maling, malet af kunstner Allan Buch Maleri til salg
Original popart maleri af kendte amerikanske bruce springsteen med guitar og det amerikanske flag med løbende maling, malet af kunstner Allan Buch. Maleri til salg Maleri til salg
original popart maleri af amerikanske Clint eastwood, med cigar og stetson cowboy hat fra westerfilmen Den gode, den onde og den grusomme med løbende maling, malet af kunstner Allan Buch. Maleri til salg Maleri til salg

Dette indlæg har 2 kommentarer

 1. Allan Buch

  følg mig på: @allanbuch
  #painting #contemporyart #artcollector #spontanecolor #portraiture #goldenpaints #art #gallery #artist #color #fineart #popart #denmark #interiordesign #vividcolors #buchpaintings #portrait #vibrantcolors #portrætmaleri #portrætmaler #portraitpainting #farverigkunst #farverigemalerier #udsmykning #abtraktportræt #abtraktportrætmaleri @goldenpaints
  farverige malerier i abstrakte farver med kendte personer

 2. Allan Buch

  Næste udstilling med mine farverige pop art malerier i abstrakte farver af kendte personer i København er 21. April.
  Kom og besøg galleriet i Bredgade 22 i København.
  Jeg vil være tilstede alle dagene, hvor jeg vil male mine malerier live.
  Vi ses!

Skriv et svar