Kontakt

Studio

Allan Buch
Duehusvej 223,
4632 Bjæverskov

Kontakt ALLAN BUCH om Farverige Popart Malerier.
Har kunstværkerne fanget din interesse? Så tøv ikke med at kontakte mig.
Gratis levering i hele Danmark!

Kun højeste kvalitet

Jeg går kun efter de allerbedste materialer. Mine pensler er Da Vinci Brushes, der er produceret i Tyskland. Jeg bruger den lækreste akrylmaling fra det anerkendte mærke Golden, der bliver fremstillet af en lille virksomhed i Brooklyn, New York.

Alle lærreder bliver skræddersyet og spændt op i hånden af Vindelev Rammefabrik i Jylland.

Malerierne

FArverige popart malerier

Original popart portræt maleri med løbende maling af ikoner fra populær kulturen, malet af kunstner Allan Buch Maleri

Originalt popart-maleri af David Bowie, med fingeren for munden og løbende maling, malet af kunstneren Allan Buch. Maleriet er solgt.

Jeg skaber popart-malerier med kendte personligheder, som originale portrætmalerier på lærred. Mine malerier er dristige i farverne, modige i stilen og helt unikke.

Jeg har arbejdet som selvstændig freelance-illustrator i over 30 år. Min erfaring som tegner giver mig dybdegående viden om farver, nuancer og evnen til at fange ansigtstræk. Alle malerierne på denne side er til salg, medmindre de allerede er solgt! Lad dig inspirere!

Jeg tager regelmæssigt imod bestillinger på specialiserede værker. Du er velkommen til at kontakte mig, hvis du har et specifikt motiv, du gerne vil have malet. Mine malerier er blevet solgt til flere kunstsamlere i USA, Schweiz, Luxembourg, Thailand, Sverige og selvfølgelig også til mange i Danmark.

Jeg elsker at male realistisk portrætmaleri i spontane vilde farver, med en palette af kraftige farver som er unik for mig. Min egen Allan Buch stil.
Jeg følger nogle få regler når jeg maler mine fantastiske farverige malerier, resten er valg, jeg selv træffer og regler jeg selv laver for at cementere min egen stil.
“Value” er en regel jeg ikke kan bryde, så jeg
skaber kaos i “Hue” og “Chroma”
og bruger komplimentærfarver som et stærkt våben.

Jeg føler det som en forelskelse, en besættelse, en trang jeg ikke kan undvære… jeg er nødt til at male. Inspirationen er der hele tiden og maleri er min ventil til at få inspirationen ud.

Salvador Dali sagde:
Have no fear of perfection – you’ll never reach it!

Når jeg maler i min egen stil og laver mit eget sæt regler er man ikke bange for perfektion.
Jeg maler Pop Art Portræt maleri som Original maleri på lærred i abstrakte farver.

Original popart maleri af johnny cash med fuckfinger med løbende maling, malet af kunstner Allan Buch Maleri til salg
Original popart maleri af Rolling stones med løbende maling, malet af kunstner Allan Buch Maleri til salg
Cool Unite velgørenheds auktion med Jacob Risgård og Emil Thorup, flot hammerslag, solgt, original popart maleri af Mærsk mckinney møller med løbende maling, malet af kunstner Allan Buch.
original popart maleri af amerikanske Clint eastwood, med cigar og stetson cowboy hat fra westerfilmen Den gode, den onde og den grusomme med løbende maling, malet af kunstner Allan Buch. Maleri til salg Maleri til salg

Mine farverige malerier skaber glæde. Jeg maler pop art i vilde spontane farver og fortolker ikoniske motiver. Motiverne finder jeg i musik, film og verden omkring mig!

Allan Buch
Duehusvej 223
4632 Bjæverskov