nyligt solgte Popart malerier

Alle malerierne her har allerede fundet deres hjem hos begejstrede fans. Mange af dem er skabt med kundens egne valgte motiver, så de får netop det, de ønsker. Jeg har kategoriseret malerierne inden for musik, film, velgørenhed og en blanding af forskellige temaer. Lad dig inspirere af mangfoldigheden og find inspiration til dit eget unikke motiv!

Blandt alle mine værker er “JOKER” det største maleri, jeg nogensinde har skabt. Det måler 310 x 200 cm og emmer af intensitet og dybde.

Super Cars

Unik original popart maleri

Mine farverige malerier er dine drømme og minder som skaber glæde. Jeg maler pop art i vilde spontane farver og fortolker ikoniske motiver fra populærkulturen. Motiverne finder jeg i musik, film og verden omkring mig!

Allan Buch
Duehusvej 223
4632 Bjæverskov